Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Χιόνια στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια την νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 5, στα δυτικά από 4 έως 13, στα κεντρικά από 2 έως 7, στα νότια από 6-8 και στα ανατολικά από 7-10 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι  βορειοανατολικοί 5-7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-6 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αυξημένες νεφώσεις με χιόνι ή χιονόνερο. Βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  00-05 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 19/2
Γενικά αίθριος στα δυτικά και βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, των Κυκλάδων, της Κρήτης, των νήσων του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων. Παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 στα ανατολικά 5-7 και στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου