Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές, χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα, με  βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Οι άνεμοι 4-6 και τοπικά στα νότια πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-13, στα δυτικά από 7-12, στα κεντρικά από 5-15, στα νότια από 9-18 και στα ανατολικά από 10-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση από φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-12 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 28/2
Στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα, τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες νεφώσεις  με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6  και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου