Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα, αρχικά στα δυτικά και αργότερα και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-15, στα δυτικά από 7-17, στα κεντρικά από 3-16, στα νότια από 9-17 και στα ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και καταιγίδες τις πρωινές ώρες πιθανόν ισχυρές. Διαστήματα βελτίωσης κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι  νότιοι 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από την νύχτα. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-15 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 24/2
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια τμήματα, με εξασθένηση από το απόγευμα. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και στα νοτιοανατολικά 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου