Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια  ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι νότιοι στα πελάγη 7-8  και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 1-13, στα δυτικά από 9 -14, στα κεντρικά από 2-14, στα νότια από 9-17 και στα ανατολικά από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το μεσημέρι και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές από το βράδυ. Οι άνεμοι  νότιοι 3-5 και από το απόγευμα 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές από το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Kαθαρά Δευτέρα 23/2
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου