Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι νότιοι 3-5 και στα νοτιοανατολικά 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-11, στα δυτικά από 9-17, στα κεντρικά από 5-16, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 13-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις, σποραδικές βροχές, αλλά και διαστήματα βελτίωσης κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι νότιοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-11 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 25/2
Στα δυτικά, βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά κυρίως.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου