Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, αλλά και διαστήματα βελτίωσης. Καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανώς τοπικά ισχυρές και από το μεσημέρι στο Ιόνιο. Οι άνεμοι δυτικοί 4-6  και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-14, στα δυτικά από 6-16, στα κεντρικά από 4-18, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι  δυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 1/3
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και λίγα χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου