Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αρχικά στα δυτικά, τα νότια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής  σκόνης στα νότια και ανατολικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-13, στα δυτικά από 9-15, στα κεντρικά από 5-16, στα νότια από 9-18 και στα ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι  νότιοι 4-5 και από το βράδυ στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-15 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 27/2
Νεφώσεις με βροχές, χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα τοπικά θα είναι έντονα. Βαθμιαία εξασθένηση στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου