Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και λίγα χιόνια στα ορεινά. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ, με ενίσχυση τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 10, στα δυτικά από 1 έως 15, στα κεντρικά από -4 έως 12, στα νότια από 8-14 και στα ανατολικά από 8-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι  βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια την νύχτα στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  00-10 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 17/2
Νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Χιόνια σε περιοχές της βόρειας χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά την νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου