Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα, που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι 7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 7, στα δυτικά από -1 έως 13, στα κεντρικά από 1 έως 8, στα νότια από 2-10 και στα ανατολικά από 5-10 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια. Γενικά αίθριος μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι  βόρειοι 4-6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1-7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -2 έως 06 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 20/2
Γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Κρήτη τις πρωινές  ώρες. Οι άνεμοι  βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου