Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική και νότια χώρα ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 10, στα δυτικά από 1-14, στα κεντρικά από -5 έως 12, στα νότια από 5-12 και στα ανατολικά από 5-11 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών  βροχών στα βόρεια. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  -1 έως 10 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 15/2
Στην Μακεδονία, Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στις νοτιότερες περιοχές τις πρωινές ώρες. Στα δυτικά παροδικά αυξημένες τοπικές νεφώσεις και στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου