Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική νησιωτική χώρα. Παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά την νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 5, στα δυτικά από 0 έως 14, στα κεντρικά από -1 έως 11, στα νότια από 7-12 και στα ανατολικά από 9-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με βροχές ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και από το βράδυ πιθανώς πρόσκαιρα στα βόρεια προάστια. Οι άνεμοι  βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι ανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  01-05 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 18/2
Στα δυτικά λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά και πρόσκαιρα  στα πεδινά των βορειότερων περιοχών. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια την νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 με σταδιακή εξασθένηση και στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου