Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας  παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και πρόσκαιρα στα νότια 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 11, στα δυτικά από -3 έως 12, στα κεντρικά από 4 έως 15, στα νότια από 0-15 και στα ανατολικά από 6-14 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Γενικά αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι  βόρειοι 3-4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί.  Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  1 έως 12 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 22/2
Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια  ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Ο άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-6, στα πελάγη 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πρόγνωση για  Kαθαρά Δευτέρα 23/2
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές και κυρίως στα θαλάσσια παραθαλάσσια τμήματα καταιγίδες πιθανώς τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια. Χιόνια στα βόρεια και πιθανών στα κεντρικά ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου