Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα δυτικά και πρόσκαιρα στα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά τοπικά πυκνότερες στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και την δυτική Στερεά. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 7-11, στα δυτικά από 7-15, στα κεντρικά από 5-16, στα νότια από 10-16 και στα ανατολικά από 11-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρη καταιγίδα, με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι  νοτιοδυτικοί 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί  3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-11 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 26/2
Αρχικά στα δυτικά, τα νότια και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως  στα νότια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου