Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα ορεινά της Πελοποννήσου. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ από τα δυτικά. Οι άνεμοι ανατολικοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η  θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -01-10, στα δυτικά από 05-13, στα κεντρικά από 04-13, στα νότια από 09-14 και στα ανατολικά από 09-15 βαθμούς Κελσίου. Παγετός την νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.  

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα για σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι  βορειοανατολικοί 4-5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04-11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών  τοπικών βροχών. Τοπικές ομίχλες το πρωί. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 3-5  μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04-09 βαθμούς  Κελσίου

Πρόγνωση για Πέμπτη 2/1
Στην ανατολική νησιωτική χώρα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους έντονες κυρίως στα Δωδεκάνησα. Σταδιακά και από τα βόρεια τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει  μικρή άνοδο. Παγετός τη νύχτα και το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου