Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Αίθριος γενικά με νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και το βράδυ στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Βελτίωση το βράδυ.
Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-19, στα δυτικά από 8-18, στα κεντρικά από 6-22, στα νότια από 10-20 και στα  ανατολικά από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 8-22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7-18 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Μεγάλη Δευτέρα 2/4
Γενικά αίθριος, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα νότια και βόρεια ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών βροχών στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου