Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες.
Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και περιορισμό από το βράδυ στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11-19, στα δυτικά από 11-21, στα κεντρικά από 11-20, στα νότια από 12-19 και στα  ανατολικά από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία 14-19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα ανατολικά, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή του Πάσχα 8/4
Γενικά αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου