Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Κατσικάκι σε λαδόκολλα


Το ελληνικό πασχαλινό τραπέζι επιβάλλει αρνάκι ή κατσικάκι στην σούβλα Τι γίνεται όμως αν ο καιρός δεν είναι καλός, δεν έχουμε ψησταριά ή δεν θέλουμε να βάλουμε ολόκληρο το αρνί ή το κατσίκι. Την λύση θα μας την δώσει ο φούρνος και μάλιστα με τα ίδια γευστικά αποτελέσματα

Υλικά
1 μπούτι από κατσικάκι κομμένο σε μερίδες, ½ κούπα ελαιόλαδο, 5-6 πατάτες σε κομμάτια, 2-3 κρεμμύδια σε φετάκια, 2 καρώτα σε ροδέλες, ½ κούπα ελαιόλαδο, ½ κούπα χυμό λεμονιού, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι, λαδόκολλες.
Εκτέλεση
Πλένετε και στεγνώνετε το κρέας. Βάζετε το κρέας, τις πατάτες τα κρεμμύδια και τα καρώτα σε μια λεκάνη, περιχύνετε με το λεμόνι, το λάδι, την ρίγανη, αλάτι, πιπέρι. Μοιράζετε τα υλικά στις λαδόκολλες, κλείνετε τις άκρες και τις τυλίγετε σε πακετάκι. Τα τοποθετείτε σε ταψάκι και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 1-1:30 ώρα. Σερβίρετε σε πιάτο μέσα στην λαδόκολλα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου