Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα, με σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10-20, στα δυτικά από 11-21, στα κεντρικά από 11-21, στα νότια από 10-21 και στα  ανατολικά από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις απογευματινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 11-20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 και από το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11-19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Μεγάλο Σάββατο 7/4
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα και περιορισμό από το βράδυ στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου