Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Καιρός

Γενικά
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά και από αργά το απόγευμα και στο Αιγαίο.
Σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Εννοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι ανατολικοί 4-6 και στα πελάγη τοπικά  7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι και από τα δυτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-22 στα δυτικά από 14-26, στα κεντρικά από 12-26, στα νότια από 15-23 και στα  ανατολικά από 13-24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία 15-24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, με βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12-20 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 17/4
Αίθριος με νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και πρόσκαιρα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου  και τοπικές βροχές και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Εννοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση  στα ανατολικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου