Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Σουβλάκι ανοιχτό με χοιρινό

Υλικά
Πίτες για σουβλάκια, χοιρινό ψημένο και κομμένο σε λωρίδες, τζατζίκι ή τυροκαυτερή, μαρούλι κομμένο, ντομάτες σε φετάκια,  κρεμμύδι σε φετάκια (προαιρετικά), πάπρικα
Εκτέλεση
Ψήνετε τα πιτάκια και από τις 2 πλευρές για 2-3 λεπτά. Τα βάζετε σε πιάτα και μοιράζετε το μαρούλι, το κρέας , την ντομάτα, το κρεμμύδι, το τζατζίκι ή την τυροκαυτερή, επάνω τους. Πασπαλίζετε με πάπρικα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου