Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική και νότια χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Παγετός το πρωί κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από -1 έως 8, στα δυτικά από 2 έως 14, στα κεντρικά από  3 έως 11, στα νότια από 6 έως 11 και στα ανατολικά από  8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες.  Παροδικές βροχές και  ασθενείς χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6-8 και στα ανατολικά τοπικά 8 -9 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα το πρωί 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-7 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 14/1
Στην ανατολική και νότια χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες και βαθμιαία εξασθένηση. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Γενικά αίθριος στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός το πρωί στα κεντρικά και βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου