Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της βόρεια χώρας. Τοπικά έντονα τα φαινόμενα στα δυτικά, τα βόρεια και στην ανατολική νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-12, στα δυτικά από 7-15, στα κεντρικά από 3-16, στα νότια από 10-18 και στα ανατολικά από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι με  τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στα ανατολικά. Χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7-11 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 27/1
Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου