Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά  και νότια. Οι άνεμοι  νότιοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-14, στα δυτικά από 6-18, στα κεντρικά από 7-17, στα νότια από 11-19 και στα ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  8-12 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 22/1
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, βόρεια και στο ανατολικό Αιγαίο, με πρόσκαιρες βροχές. Σταδιακή ένταση των φαινομένων από το βράδυ στα δυτικά και στα βόρεια με σποραδικές καταιγίδες, που την νύχτα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι  νότιοι 4-6 και από το απόγευμα στα πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου