Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και ανατολικό Αιγαίο. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και από το απόγευμα τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-14, στα δυτικά από 10-18, στα κεντρικά από 7-17, στα νότια από 12-19 και στα ανατολικά από 12-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί  4-5 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 21/1
Στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα περιοδικά στα βορειοδυτικά και βορειοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά  και νότια. Οι άνεμοι  νότιοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου