Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Αρχικά αίθριος. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ και από τα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι  νότιοι 4-6 και από το απόγευμα στα πελάγη τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-15, στα δυτικά από 10-18, στα κεντρικά από 7-19, στα νότια από 10-20 και στα ανατολικά από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.  Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα  αυξημένες, με τοπικές βροχές τη νύχτα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και τις πρωινές ώρες ομίχλες. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7-14 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 23/1
Στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια, νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Πρόσκαιρη εξασθένηση από το βράδυ, στην ανατολική ηπειρωτική χώρα. Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου