Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο, και πιθανώς στην κεντρική, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-10, στα δυτικά από 5-14, στα κεντρικά από 2-14, στα νότια από 8-16 και στα ανατολικά από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες  τοπικά ισχυρές τις πρωινές ώρες. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές  και λίγα χιόνια στα γύρω ορεινά. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι βόρειοι 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  4-9 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Παρασκευή 301
Στην ανατολική νησιωτική χώρα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες  στα δυτικά. Χιόνια στα ορεινά και βαθμιαία και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Ένταση των φαινομένων τις απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές, λίγα χιόνια στα ορεινά και τις βραδινές ώρες πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5-7 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου