Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Επιδείνωση από τα δυτικά με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.  Τα φσινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5-7 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-12, στα δυτικά από 7-13, στα κεντρικά από 8-13, στα νότια από 8-15 και στα ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και από τις μεσημεριανές ώρες τοπικές βροχές Πιθανότητα καταιγίδας τη νύχτα. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4-6 και βαθμιαία από το μεσημέρι τοπικά 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  από τις μεσημεριανές ώρες και σποραδικές καταιγίδες από το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 και από το μεσημέρι 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  6-10 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 31/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές, στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες και  βαθμιαία βελτίωση. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5-7 και στο Αιγαίο 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου