Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και περιοδικά στα βόρεια. Χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά και ημιορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες και  βαθμιαία βελτίωση. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι άνεμοι νότιοι 6-8 και τοπικά στο Αιγαίο 9-10 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6-15, στα δυτικά από 9-16, στα κεντρικά από 7-18, στα νότια από 10-19 και στα ανατολικά από 12-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι  νοτιοδυτικοί 6-8 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές  και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 3-5 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7-15 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 1/2
Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, που στα βόρεια περιοδικά θα είναι ισχυρές, με βαθμιαία υποχώρηση. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 6-8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου