Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στη δυτική Ελλάδα, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της δυτικής και βόρεια Ελλάδας. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 0-8, στα δυτικά από 7-14, στα κεντρικά από 3-13, στα νότια από 11-16 και στα ανατολικά από 10-15 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος με νεφώσεις, τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές  και χιόνια στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  5-11 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τετάρτη 28/1
Άστατος, περιοδικά νεφελώδης, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στα ανατολικά και νότια κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Ένταση των φαινομένων από την νύχτα στα δυτικά με καταιγίδες τοπικά ισχυρές, κυρίως στο Ιόνιο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου