Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, τοπικά ισχυρές  στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Στις υπόλοιπες περιοχές πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νότια.  Οι άνεμοι νότιοι 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί στα βόρεια από 8-13, στα δυτικά από 10-16, στα κεντρικά από 7-18, στα νότια από 11-21 και στα ανατολικά από 13-19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 5-6 και πρόσκαιρα 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με βροχές  και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  8-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Σάββατο 24/1
Στα δυτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας  και της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου