Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Τοπικές βροχές, καταιγίδες στα ανατολικά και νότια και χιονοπτώσεις στα ορεινά, αλλά και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Ένταση των φαινομένων από το απόγευμα και τα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2-10, στα δυτικά από 5-14, στα κεντρικά από 4-14, στα νότια από 7-16 και στα ανατολικά από 9-16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες την νύχτα κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-13 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές  και χιόνια στα γύρω ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  3-9 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 29/1
Στα βορειοδυτικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές και στα ορεινά χιόνια μέχρι το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιόνια στα  ορεινά και πρόσκαιρα και στα ημιορεινά της κεντρικής χώρας. Καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου