2-3 φιλετάκια (ανάλογα το μέγεθος), ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού, 1
σκελίδα σκόρδο τριμμένη, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβετε το κρέας σε κομματάκια, το βάζετε σε μια λεκάνη, ρίχνετε
τον χυμό και το αφήνετε να μαριναριστεί 1-2 ώρες. Σοτάρετε στο λάδι το κρέας
από όλες τις πλευρές. Ρίχνετε το σκόρδο, την μαρινάδα, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε
να σιγοβράσει και να ψηθεί. Αν χρειάζεται προσθέτετε λίγο χλιαρό νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου