Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά  αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί στα βόρεια από 5-13, στα δυτικά από 7-15, στα κεντρικά από 4-15, στα νότια από 10-17 και στα ανατολικά από 11-17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-14 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές  και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά του νομού και βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι βόρειοι-βορειοδυτικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7-12 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Δευτέρα 26/1
Στην ανατολική νησιωτική χώρα αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα δυτικά με βαθμιαία επέκταση στις υπόλοιπες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρεια χώρας. Οι άνεμοι  μεταβλητοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου