Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι νότιοι 4-6 και στα δυτικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει άνοδο και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-14, στα δυτικά από 10-17, στα κεντρικά από 8-17, στα νότια από 12-18 και στα ανατολικά από 11-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι-νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10-17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  6-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 20/1
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια και ανατολικό Αιγαίο με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά και από το βράδυ στη Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5-7 και από το απόγευμα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου