Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Καιρός

Γενικά: Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα δυτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας  και της Ηπείρου. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 4-14, στα δυτικά από 8-15, στα κεντρικά από 6-16, στα νότια από 10-18 και στα ανατολικά από 14-18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από  7-13 βαθμούς  Κελσίου.

Πρόγνωση για Κυριακή 25/1
Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα, τοπικά ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά  αυξημένες με τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά και μεγάλα διαστήματα βελτίωσης κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 και τοπικά στα ανατολικά 6-7 με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου