Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012
Μοσχαράκι λεμονάτο
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας, 2 πράσα σε ροδέλες, 1 κρεμμύδι τριμμένο, 3-4 σκελίδες σκόρδο τριμμένες, 1 κούπα ελαιόλαδο, χυμό 2 λεμονιών, αλάτι, πιπέρι.
Πλένετε το κρέας, το σκουπίζετε με χαρτί κουζίνας και το κόβετε σε κομμάτια.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και σοτάρετε τα κομμάτια του κρέατος να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το κρεμμύδι, τα πράσα και τα σκόρδα και αφήνετε να σοταριστούν κι αυτά. Ρίχνετε λίγο ζεστό νερό και βράζετε το κρέας μέχρι να μαλακώσει και να μείνει με την σάλτσα του. Πέντε λεπτά πριν κλείσετε την φωτιά, προσθέτετε τον χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνετε.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου