Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Η κακοκαιρία θα περιοριστεί στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και σταδιακά θα εξασθενίσει.. Χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά της βόρειας χώρας. Βροχές στην ανατολική Στερεά Ελλάδα , την Εύβοια, την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Αττική
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-9 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Σάββατο 28/1
Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη, νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Στην βόρεια και κεντρική χώρα ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα δυτικά και στα νησιά του Ιονίου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου