Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Κοτόσουπα με πεπονάκι


Κλασσική και δυναμωτική

• 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου, 1 κούπα ζυμαρικό (πεπονάκι, αστράκι), χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζετε τις φτερούγες και τις πλένετε. Βάζετε στην κατσαρόλα αρκετό νερό να τις σκεπάζει και τις βράζετε για 20-30 λεπτά. Αν θέλετε μπορείτε εδώ να ξεκοκαλίσετε το κοτόπουλο. Προσθέτετε το αστράκι, νερό αν χρειάζεται, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν με ανοιχτή την κατσαρόλα άλλα 5-10 ΄. Ανακατεύετε κάθε τόσο και λίγο πριν το τέλος ρίχνετε τον χυμό λεμονιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου