Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Πρόσκαιρη επιδείνωση με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες και από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένιση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.

Αττική
Νεφώσεις με βροχή και πιθανή καταιγίδα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 -15 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Κυριακή 22/1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα, με βαθμιαία εξασθένηση. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος και από το βράδυ πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4-5 και στα πελάγη πρόσκαιρα 6 -7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου