Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Τραχανόσουπα


Η νόστιμη και θρεπτική ελληνική σούπα

• 2 κούπες τραχανάς γλυκός, 2-3 κ σ πελτέ, 2-3 κ σ ελαιόλαδο, 1 ποτήρι γάλα, αλάτι, πιπέρι
Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε τον πελτέ και ανακατεύετε να γίνει σάλτσα. Ρίχνετε τον τραχανά, ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα και σοτάρετε να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Χαμηλώνετε την φωτιά, προσθέτετε το γάλα λίγο-λίγο, ενώ ανακατεύετε να μην κολλήσει. Ρίχνετε λίγο ζεστό νερό, αν χρειάζεται, αλατοπιπερώνετε κι αφήνετε να βράσει ο τραχανάς και να χυλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου