Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Χοιρινό με λάχανο


• 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο σε μερίδες, 1 μικρό λάχανο, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 πράσο ψιλοκομμένο, 1 κούπα ντομάτα τριμμένη ή 1 κ σ πελτέ, αλάτι, πιπέρι

Σοτάρετε το κρέας στο λάδι, προσθέτετε το πράσο και συνεχίζετε το σοτάρισμα. Ρίχνετε την ντομάτα αλατοπιπερώνετε και αφήνετε να βράσουν για 30 λεπτά.
Βγάζετε το σκληρό μέρος από το λάχανο, το χωρίζετε στην μέση, το κόβετε σε φαρδιές λωρίδες, το πλένετε, το στραγγίζετε και τα βάζετε στην κατσαρόλα. Αλατοπιπερώνετε και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσουν κρέας και λάχανο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου