Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στη βόρεια, την κεντρική Ελλάδα, την Κρήτη και την Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, ημιορεινά και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους ισχυρός.

Αττική
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-9 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Δευτέρα 30/1
Σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα νότια στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη. Παροδικές χιονοπτώσεις στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, την Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους ισχυρός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου