Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Κακοκαιρία που σταδιακά θα επικρατήσει σε ολόκληρη την Ελλάδα. Τοπικές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι έντονες, στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα ημιορεινά και από το βράδυ και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βόρεια και κεντρικά της χώρας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 με τάση ενίσχυσης και στο Αιγαίο τοπικά 8-9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια και στα δυτικά, ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά..

Αττική
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα. Πρόσκαιρη βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα κυμανθεί από 6-15 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Πέμπτη 26/1
Κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα που στις ανατολικές και νότιες περιοχές θα είναι πιο έντονη. Συννεφιά στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο, που αναμένεται να επηρεάσουν και τις νότιες περιοχές. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 8-9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, ενώ παγετός κατά τόπους ισχυρός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου