Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πατάτες φουρνιστές


1 κιλό πατάτες σε ροδέλες, ½ κούπα ελαιόλαδο, 1 κούπα χυμό λεμονιού, 1 κούπα ζωμό λαχανικών, 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο, ξύσμα λεμονιού, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι

Ρίχνετε λίγο λάδι στο ταψί. Στρώνετε ομοιόμορφα τις πατάτες. Αλατοπιπερώνετε, πασπαλίζετε με την ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, το σκόρδο και περιχύνετε με τον ζωμό λαχανικών, τον χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο λάδι. Σκεπάζετε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνετε σε μέτριο φούρνο. Λίγο πριν το τέλος βγάζετε το αλουμινόχαρτο και αφήνετε να ροδοκοκκινίσουν οι πατάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου