Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου. Στις υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα στα νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από την νύχτα χιονοπτώσεις κυρίως στην δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Αττική
Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-5 με βαθμιαία ενίσχυση στα 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Σάββατο 21/1
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Σταδιακή βελτίωση από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 και στα πελάγη 8-9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένιση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου