Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Κακοκαιρία σε ολόκληρη την χώρα που στις ανατολικές και νότιες περιοχές θα είναι πιο έντονη. Συννεφιά με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Χιόνια κυρίως το πρωί στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5-7 και τοπικά στα νότια 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση, ενώ παγετός κατά τόπους ισχυρός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες.

Αττική
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα δυτικά και νότια του νομού. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 και από το απόγευμα τοπικά 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3-10 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Παρασκευή 27/1
Η κακοκαιρία θα περιοριστεί στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και σταδιακά θα εξασθενίσει. Χιόνι ή χιονόνερο στα ορεινά της βόρειας χώρας. Λίγες βροχές στην ανατολική Στερεά και την νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5-7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου