Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο, λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά, που στα βόρεια κατά τόπους θα είναι ισχυρός.

Αττική
Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα από 0 (μηδέν) έως 10 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Παρασκευή 20/1
Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου. Στις υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το απόγευμα στα νότια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από την νύχτα χιονοπτώσεις κυρίως στην δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-6 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου