Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Περαιτέρω επιδείνωση με πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Νεφώσεις με χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στην δυτική και κεντρική Μακεδονία, στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τις Σποράδες. Οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν στην κεντρική Ελλάδα φτάνοντας ακόμη και σε πεδινές περιοχές. Στις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη νεφώσεις με χιονόνερο και στα ορεινά χιόνι. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 5-7 στο Ιόνιο 6-8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Ισχυρός παγετός κυρίως την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Αττική
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια αλλά ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4-6 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Τετάρτη 1/2
Νεφώσεις με πρόσκαιρες χιονοπτώσεις κατά τόπους έντονες στην Μακεδονία, την ανατολική ηπειρωτική χώρα, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Νεφώσεις με χιονόνερο και στα ορεινά χιόνι, στα νότια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές ή χιονόνερο. Οι άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις 7-8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα και παγετός θα σημειωθεί την νύχτα και το πρωί, που τοπικά στα ηπειρωτικά θα είναι ισχτρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου