Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Νεφώσεις με ασθενείς βροχές από το βράδυ στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Δυτική Στερεά, την δυτική Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, που βαθμιαία από την νύχτα θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αττική
Αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις που από το βράδυ θα αυξηθούν. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 5-16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για Τρίτη 24/1
Στην Μακεδονία και την Θράκη νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά της χώρας και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3-5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου