Συνολικές προβολές σελίδας
Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011
Ανάμικτη σαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού
Μια σαλάτα που αξιοποιεί όσα λαχανικά έχετε στο ψυγείο
1 μικρό μαρούλι, ½ λάχανο, ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο, 2 καρώτα τριμμένα, 3 κ σ καλαμπόκι από κονσέρβα, 5-6 ελιές χωρίς κουκούτσι σε φετάκια, 1 αυγό βραστό σε κυβάκια, 3 κ σ κρουτόν, 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό, 1 κ σ μουστάρδα, 2 κ σ ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Πλένετε το μαρούλι, το στραγγίζετε και το κόβετε με τα χέρια. Χονδροκόβετε το λάχανο, το πλένετε και το στραγγίζετε. Βάζετε σε μια σαλατιέρα το μαρούλι, προσθέτετε το λάχανο, το άνηθο, τα καρώτα, τις ελιές, το αυγό, το καλαμπόκι, τα κρουτόν και αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε το γιαούρτι, την μουστάρδα, το λάδι, περιχύνετε την σαλάτα και ανακατεύετε ελαφρά να αναμιχθούν τα υλικά.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου